Pomolite se pre jela, i dobijete popust

Ako se ikada nađete u Severnoj Karolini, nemojte sa osudom gledati one koji se mole pre jela, nego im se pridružite.
Ako se ikada nađete u Severnoj Karolini, nemojte sa osudom gledati one koji se mole pre jela, nego im se pridružite.

Ako ne iz duhovnih pobuda, onda iz finansijskih razloga. Naime, restoran "Mary's Gourmet Diner" u Vinston-Salemu daje 15 odsto popusta na račun mušterijama koje se pomole pre jela.

Vlasnica Meri Hagland ispričala je da njeni radnici popust daju četiri godine. "Za mene je svaki tanjir hrane poklon. Nikada to ne uzimam zdravo za gotovo i kada vidim da neko u restoranu izražava svoju zahvalnost za mojim stolom, to me dirne u srce", kaže Meri.

Vest o "popust na molitvu" proširila se kada je Džordan Smit na poslovnom putovanju pojela doručak u restoranu s kolegama, pre njega se pomolila i na kraju dobila zanimljiv račun. Objavila ga je na Fejsbuku i tada se ova priča brzinom munje proširila na društvenim mrežama.

  • Aleksandra

    05.09.2014 08:52
    Jako lepo :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja