Otvoren najskuplji hotel na svetu (foto)

U Singapuru je otvoren najskuplji hotel na svetu, za čiju je izgradnju potrošeno čak četiri milijarde evra.

U Singapuru je otvoren najskuplji hotel na svetu, za čiju je izgradnju potrošeno čak četiri milijarde evra.

Nad tri nebodera koja čine hotel "Marina Bej Sands", nadsvođen je "Skaj park", velika konstrukcija u obliku broda koja na sredini ima najveći bazen na otvorenom na svetu.

Dugačak je kao tri olimpijska bazena i nalazi se na visini od čak dve stotine metara.

Plivači, koji iz vode gledaju krovove obližnjih nebodera, u bazenu imaju utisak kao da će se, otplivaju li predaleko, sunovratiti niz 55 spratova visoke zgrade.

Hotel, uz "Nebeski park" i više od dve i po hiljade soba, pruža niz sadržaja za goste dubljeg džepa.

Tu su čak dve pozorišne dvorane koje će svojom šarolikom ponudom davati kulturni presek od Brodveja do tradicionalnog azijskog teatra, kazino, noćni klub, restorani, klubovi i sva potrebna "infrastruktura" za, kako vlasnici ističu, potpuni doživljaj Singapura.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.