Najveći Akva park na Balkanu u Bačkom Petrovcu

Najveći Akva park na Balkanu gradi se u Bačkom Petrovcu, na 30 km od Novog Sada.

Najveći Akva-park na Balkanu gradi se u Bačkom Petrovcu, na 30 km od Novog Sada. Slovačka kompanija "Akva terming invest" uložiće u izgradnju kompleksa 21 milion dolara. Park će se prostirati na 20 hektara, i kako je najavljeno biće završen za godinu dana.

"Ovaj najmoderniji i najveći Akva-park na Balkanu zaposliće u startu 100 radnika, a kasnije i do 500 i otvoriće mogućnosti za mnoge preduzetničke inicijative" rekao je Jan Britka, predstavnik investitora i direktor LB parka , firme ćerke slovačke kompanije.

Investitori su potpisali ugovor s lokalnom samoupravom kojim se opština obavezuje da maksimalno skrati procedure oko dobijanja dokumentacije za građevinsku i druge dozvole i da zahteve Akva Terming Investa rešava prioritetno.

  • Sale 021

    23.08.2011 13:54
    Odgovor za enciklopedije
    Ako si citao u enciklopedijama o geografskim pojmovima, sigurno si morao negde nauciti sa se ne kaze i ne pise svo vreme nego sve vreme. Mislim da je ovo bitnije.
  • 25.03.2011 18:21
    E moj olly glupy, ovakav Vy Jagodinci neiste jos ni videli...
    A Vama da nije onaj lopov Palma, ne biste ga ni vy imali, tako da bolje ti je da cutis!!!
  • sale

    03.08.2010 17:53
    ko kaze da nece biti akva park u b.p-u samo glupaci hehehehehehehe
    bice cak i naj bolji imace dva hotela!!!!!!!!
    jedva cekam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja