Crnogorci ponovo "deru" za ležaljke i suncobrane

I ovog leta crnogorske plaže pretrpane su ležaljkama, tako da nemate gde da spustite peškir.

I ovog leta crnogorske plaže pretrpane su ležaljkama, tako da nemate gde da spustite peškir.

Javno preduzeće Morsko dobro saopštilo je da većina zakupaca plaži na budvanskoj rivijeri krši propise da bi što više zaradili. Ne poštuje se pravilo da se trećina plaže ostavi slobodna za goste koji ne žele da iznajme ležaljku i suncobran.

Turistima je, zbog takvog ponašanja zakupaca plaža, zakup plažnog mobilijara i ovoga leta značajan izdatak. Prema računici, samo za iznajmljivanje najobičnije plastične ležaljke i suncobrana treba izdvojiti do šest evra dnevno, a na nekim plažama drvene ležaljke sa dušekom i suncobranom koštaju čak deset evra, s tim da nije moguće zakupiti samo jednu ležaljku.

  • 30.04.2012 12:02
    crna gora
    daj ne prdite nego recite dje imaju da se kupe lezaljke...deru crnogorci...derete i vi kad se ode u beograd...idite ljetujte u hrvatsku oni su vam bolji!!!
  • novosadjanka

    02.07.2011 05:45
    nikad vise
    Moj muz i ja smo svecano odlucili jos 2005, sad i nikad vise. Osim bezobrazluka, gde se ubrajaju i cene , poznati su i po neresenim kanalizacijama , pa nam se dete toliko razbolelo da je nam je preselo . Nema sta ni da se vidi, a u Grckoj smo nasli sve ono sto smo i trazili, na Tasosu.
  • am

    14.07.2010 11:59
    @sale novosadjanin
    Sto se deres? Niko ovde nije gluv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.