37 godina nudizma u Crnoj gori

Nudistički kamp Ada Bojana, obeležava 37. godišnjicu postojanja.

Nudistički kamp Ada Bojana, obeležava 37. godišnjicu postojanja. Kamp je otvoren 13. jula 1973. godine. U to vreme radio je stari deo Ade vile i drveni bungalovi pored nudističke plaže. Deceniju posle, izgrađena je nova recepcija, i još bungalova.

Glavni adut Ade je duga peščana plaža i reka Bojana koja se tu uliva u Jadransko more. Na Bojani se može uživati u mnogobrojnim restoranima sa morskim specijalitetima. Ada privlači već decenijama nudiste, surfere, ljubitelje mirnog odmora. Ada ima i kamp, a jedna od atrakcija je jahanje konja.

Prošle godine su drveni bungalovi renovirani i ponovo u upotrebi, a u planu je renoviranje i starog dela do naredne godine. Ada raspolaže sa 600 kreveta i kategorisana je sa dve zvezdice. Cena boravka kreće se od 31 do 36 evra za polupansion po osobi dnevno.

  • novosadjanin

    14.07.2010 21:27
    31-36 evra?
    36 evra polupansion? strasno....dorucak mermeladica i caj? Mi smo bili u EGIPTU proslog meseca otprilike za iste pare kada se izuzme avio prevoz....all inclusive...12 nocenja ..dorucak..rucak....vecera...i jedes i pijes ceo dan u neogranicenim kolicinama...svako jutro dobijas lezaljku cist peskir 20 vrsti jela po obroku...da biras....
    Nikad CG nece biti za turizam...nazalost....
  • novosadjanin

    14.07.2010 21:20
    nekad-sad
    Mi smo bili 95...96..97 god zaista je bilo koliko-toliko pristojno...nama je bila bitna plaza i more sto je dala Majka priroda i to je bilo ok.....tada je to bilo pred raspadanjem ali kazem Vam nama je bilo bitno more i priroda u cemu smo uzivali...
    Vidim da se reklamira kao mnogo restorana h ha ha sto se tice hotela ima samo jedan restoran....a privatnih restorancica tada je bilo dosta...ne znam kako je sada...
    i te godine kada smo bili je sve bilo katastrofa....usla nam je zmoja u sobu...imali smo gomilu zaba u sobi....ali....nismo obracali paznju na to... uzivali smo goli na plazi u suncu i moru...
  • Stari Grad

    14.07.2010 12:52
    Hahahahahaha jel to ono kad dođete na Adu Bojanu i kažu vam, "jado ulaz ti je 2 eura i skini gaće prije toga..."
    Fala lepo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.