FOTO: Ovaj pitbul ima 17 meseci i 78 kilograma

Pitbul Hulk trenutno je najveći pripadnik svoje vrste u svetu.
Pitbul Hulk trenutno je najveći pripadnik svoje vrste u svetu.

Sa 17 meseci već je težak 78 kilograma.

Hulk je samo jedan od pasa u vlasništvu uzgajališta u engleskom Kerolu u kojem ujedno i dresiraju pitbulove. Vlasnik tvrdi da ih se sve odgaja u dobroj veri kako bi postali savršeni čuvari imovine i telohranitelji, a sebe smatra za stručnjaka kad je psihologija pasa u pitanju.

- Lično treniram sve svoje pse od trenutka kada dođu na svet. Žive u čoporu bez bilo kakvih ograda, pa im moja uloga vođe daje sigurnost i potrebne smernice - kaže ovaj uzgajivač pitbulova.

On je dodao da razmišlja o tome da snimi dokumentarni film kako je Hulk nastao.

  • Dr. Marks bez Engelsa

    06.02.2015 14:39
    Svaka cast!
    Bas je lep pas, a bio bi jos lepsi da ga lik nije unakazio bespotrebnim kupiranjem usiju! I sa punim pravom nosi ime Hulk!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.