Besna mačka držala vlasnike satima ispred kuće

Mohamed Lokman iz Stemforda, Konektikat, pozvao je pomoć jer su se on i njegova žena plašili da sami uđu u svoju kuću – zbog besne mačke.
Mohamed Lokman iz Stemforda, Konektikat, pozvao je pomoć jer su se on i njegova žena plašili da sami uđu u svoju kuću – zbog besne mačke.

Lokman i njegova žena satima nisu mogli da uđu u kuću. "Moja mačka je previše agresivna. Ušao sam unutra i ona me je napala, ogrebala me po nozi i ugrizla. Žena i ja smo sada vani ispred kuće već tri, četiri sata", rekao je Lokman kad je pozvao pomoć.

Operater na centrali je poslao policiju na adresu Lokmanovih. Policija ih je savetovala da se tokom noći drže dalje od mačke.

Mačka se ponašala agresivno jer se prethodno veče omacila i, kako su objasnili iz službe za zaštitu životinja, verovatno se zbog toga osećala ugroženo.
  • djuka

    09.06.2015 10:19
    besna macka ...
    tako im i treba kad je nisu vakcinisali !!!!
  • 09.06.2015 07:28
    Ako ih je napala njihova mačka, to znači da sa njima nešto nije u redu, da mačka nema poverenja u njih i oseća potrebu da štiti mačiće od svojih vlasnika. Mi smo uvek u kući imali mačke i znam iz iskustva, da ako mačku poštuješ i ne činiš joj ono što ne želi, voliš je i maziš, uzvratiće višestruko,pre svega poverenjem i ljubavlju. Kada su se naše mačke macile, uvek je neko od nas asistirao, mačka je sve vreme prela i uživala i s punim poverenjem nam se prepuštala. Nedugo posle toga, donosila nam je mačiće u krevet(bilo kome od nas), jer je osećala da će tu biti bezbedni. To je uzajamno poštovanje i poverenje, jer mačke su nezavisna bića sa karakterom, a ako se ne tretiraju pravilno, znaju da se osvete i uzvrate. Mačku treba poznavati i razumeti. Nije mačka za svakoga, pogotovo ne za nekoga ko je agresivan i nasilan, na bilo koji način.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.