Turisti nisu ubili mladunče delfina, već je bilo mrtvo?

Nakon objave da je prošle nedelje u letovalištu Santa Teresita u Buenos Ajresu uginulo mladunče laplatskog rečnog delfina pošto su ga turisti izvadili iz okeana u želji da naprave selfi, autor snimka, međutim, tvrdi da je delfin već bio mrtav.

Incident je privukao veliku pažnju javnosti, od društvenih mreža do aktivista udruženja za zaštitu životinja, i na sve strane mogle su se pročitati i čuti brojne osude.

Hernan Korija, autor video snimka na kojem se može videti kako mladunče iz ruke u ruku kruži među turistima, objasnio je u intervjuu za argentinsku televizijsku stanicu “Telefe Notisijas” da je tog dana bilo izuzetno vruće i da je prethodno more na plažu već izbacilo nekoliko mrtvih delfina.

“Mladunče je već bilo mrtvo kada sam stigao na plažu. Vratili smo ga u more, ali nije zaplivalo nazad”, rekao je Korija.

On je u međuvremenu obrisao fotografije sa svog Fejsbuk profila.

Autor: Independent

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.