VIDEO: Šta ljubimci rade kada ostanu sami kod kuće?

Ovaj video je za vrlo kratko vreme pogledalo preko 6,6 miliona ljudi.

Sve te ljude zaintrigiralo je pitanje koje najviše muči vlasnike pasa i mačaka – šta ljubimci rade kada ih ostavimo same kod kuće?

Vlasnica psa i mačke postavila je skrivenu kameru kako bi proverila da li su njeni mezimci mirni kada ih ostavi same. Devojka je posumnjala da njen pas ne poštuje kućni red, pa je odlučila da ga testira.

Pre nego da pogledate ovaj video, važno je da znate da je psu inače strogo zabranjeno da bude na krevetu. Mački je to dozvoljeno, pa ona bez problema uživa na kauču.

Autor: Životinje.rs
 

  • O

    31.03.2016 07:55
    Od kad se pojavio ovaj video, to je prvo što pogledam ujutro i dan mi počne lepše i veselije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.