VIDEO: Aligatoru od mesa draži pica i keks

Aligatori su životinje koje se najčešće prikazuju u negativnom kontekstu, kao hladnokrvne ubice koje uživaju u krvavim obrocima.

Ipak, s Floride nam dolazi priča o aligatoru Gvendolin, kućnom ljubimcu penzionisanog vatrogasca Dejvida Van Burena. Od krvavih mesnih odrezaka ovom aligatoru su primamljiviji keks i pica.

Na njegovu žalost, nakon 47 godina zajedničkog suživota Van Buren bi mogao da ostane bez prijatelja. Naime, vlasti smatraju kako je došlo vreme da "zavisnik od brze hrane" dvorište kuće u kojem je do sada živeo zameni prikladnijim mestom za život, u kojem će moći da mu se omogući pravilna nega.

  • Veganka

    25.07.2016 08:59
    Krokodili na jednoj farmi u Zimbabveu su vegetarijanci
    http://www.dogonews.com/2014/5/23/vegetarian-crocodiles-you-better-believe-it

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.