VIDEO: Pas spasen s farme psećeg mesa ne zna čemu služi krevet

Harijet je jedna od srećnih pasa, koja je zajedno s još 200-inak drugih spasena sa korejske farme psećeg mesa, odakle su ih volonteri "Humane Society Internationala" doveli u SAD.

Nakon dolaska u SAD, Harijet i još 13 pasa završili su skloništu za životinje u Tampi gde je i nastao tužan snimak koji prikazuje u kakvim nehumanim uslovima na tim farmama psi žive.

Kao što možete videti, iako su joj spasioci dali plišani krevet, umesto da na njega legne, Harijet je zaspala stojeći.

Srećom, njene traume polako nestaju i kako navodi people.com, jadan pas vremenom je shvatio da je okružen ljubavlju ljudi koji žele da mu pomognu pa se opustio i navikao na nove životne uslove.

  • dobrotvorka

    05.02.2017 18:31
    E AMERIKANCI
    Svaka vam čast! VEEELIKI plus od mene (a ne volim vas baš nešto) ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.