VIDEO: Maleni hrčak "proždire" maleni burito

Jutjub snimak jednog hrčka je za samo pet dana prikupio više od 5,5 miliona pregleda, a kako i ne bi kad ovaj hrčak ima svog kuvara koju sprema minijaturni burito samo za njega.
Jutjub snimak jednog hrčka je za samo pet dana prikupio više od 5,5 miliona pregleda, a kako i ne bi kad ovaj hrčak ima svog kuvara koju sprema minijaturni burito samo za njega.

Kuvar je sitno iseckao piletinu, paradajz, luk i druge sastojke koje je zatim umotao u malenu tortilju, napravivši savršeni malecki burito (meksičku brzu hranu).

Zatim je postavio maleni sto i stolicu specijalno napravljene za hrčka. Hrčak se popeo na stolicu i nestrpljivo čekao svoj obrok.

Kuvar je pincetom stavio burito na tanjir koji je zapravo čip za poker. Hrčak je halapljivo strpao burito u usta.

Od ovog hrčka treba očekivati još zanimljivih snimaka, jer u nazivu snimka piše da se radi o prvoj epizodi, a u opisu su gledaoci pozvani da kažu šta žele da vide u narednim epizodama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.