VIDEO: Pas spasao gluvog dečaka iz zapaljene kuće

Pas po imenu Ejs postao je heroj nakon što je spasao svog vlasnika iz zapaljene kuće.
Pas po imenu Ejs postao je heroj nakon što je spasao svog vlasnika iz zapaljene kuće.

Nik Lamb (13) spavao je sam u kući u Indijanapolisu, nesvestan požara. Dečak nije mogao ništa da čuje, jer je gluv i spavao je bez slušnog aparata.

Njegov dvogodišnji pitbul je ušao u sobu u kojoj je spavao i počeo da ga gura i liže po licu sve dok se Nik nije probudio i shvatio da je kuća puna dima.

"Moj pas me je lizao po licu i probudio me. Rekao sam mu da prekine, mislio sam da je gladan ili da želi da ide napolje. Ništa nisam mogao da čujem jer sam skinuo aparat", rekao je Nik.

Kada je dečak shvatio da se kuća zapalila, pokrio je usta i nos majicom i zajedno sa psom izašao napolje. Kada je izašao na sigurno, pozvao je majku, a ubrzo su stigli i vatrogasci.

"To je neverovatno, jer da Ejs nije bio tu, Nik se verovatno ne bi probudio na vreme. Pitbulovi imaju lošu reputaciju, ali on voli svoju porodicu. Da nije bilo njega, izgubila bih sina", izjavila je Bernardova.

Njihova kuća skoro potpuno uništena, a vatrogasci su spasili Nikovog drugog ljubimca, mačku Piksi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.