FOTO: Ovo je Bobo - fotogenično morsko prase

Upoznajte Boboa, najslađe morsko prase na svetu koji svakodnevno pozira fotografu koji se krije iza pseudonima Lieveherbestje.
Upoznajte Boboa, najslađe morsko prase na svetu koji svakodnevno pozira fotografu koji se krije iza pseudonima Lieveherbestje.

Ovaj fotograf svakoga dana fotografiše Boboa i njegove drugare za internet magazin "Morsko prase Vog".

On preslatke morske prasiće oblači u mini odela, vodeći računa i o detaljima, poput mašni, ili naočara.

Bobo je težak 1 kilogram i ima dve godine. Omiljena hrana mu je šargarepa, a dane provodi pozirajući za tajanstvenog fotografa.

  • :)

    05.08.2014 18:49
    стварно је слатко :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.