VIDEO: Majmun 20 minuta oživljavao svog drugara

Jedna majmun postao je heroj nakon što je 20 minuta spašavao prijatelja koji je pretrpeo električni udar na indijskoj železničkoj stanici.
Jedna majmun postao je heroj nakon što je 20 minuta spašavao prijatelja koji je pretrpeo električni udar na indijskoj železničkoj stanici.

Majmun mu je prišao i počeo da ga drma, masira mu vrat, trlja leđa i onda ga je preneo do bare u koju ga je bacio nekoliko puta dok nije otvorio oči i počeo da se miče. Tada ga je podigao na sigurno.

Celo spašavanje snimili su putnici koji su čekali voz. S obzirom da se od njih niko nije pomerio da pomogne nesrećnoj životinji, to dovoljno govori zbog čega je ovaj majmun proglašen herojem.

  • seljak

    23.12.2014 07:42
    majmunska posla
    Ovo Bozije stvorenje je pokazalo da je na visem emocionalnom i intelektualnom nivou u odnosu na ove sto snimaju.
  • Bogdan

    22.12.2014 22:59
    Spasavanje redova majmuna
    I dok je majmun spasavao drugog majmuna ljudi su to samo posmatrali i snimali svojim telefonima... Tako ce i sutra kada se to isto bude dogodilo coveku... Dotle smo stigli....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.