FOTO: Operacijom dobila veću zadnjicu, ali i infekciju i trulo meso

Andresa Urah, brazilska manekenka i TV voditeljka prvi put je završila u bolnici u julu 2014. godine nakon što je osetila neprijatnost u području butina i zadnjice.
Andresa Urah, brazilska manekenka i TV voditeljka prvi put je završila u bolnici u julu 2014. godine nakon što je osetila neprijatnost u području butina i zadnjice.

Početkom 2015. godine, Urah je provela mesec dana na intenzivnoj nezi nakon što je njena koža počela da truli usled infekcije koja je došla kao posledica nepravilno urađenog injekcionog tretmana povećanja zadnjice.

Ovaj tretman kojem se podvrgla pre pet godina joj je pomogao da 2012. godine osvoji drugo mesto na takmičenju Mis Bum Bum, ali izgleda da je doneo više štete nego koristi.

Ova 27-godišnjakinja je završila na hitnoj kako bi joj lekari uklonili hemikalije ubrizgane u njenu zadnjicu i butine, a nekoliko dana nakon toga toga došlo je do ozbiljne infekcije.

Prema podacima Međunarodnog društva estetskih i plastičnih hirurga, Brazil je 2013. godine proglašen za zemlju sa najvećim brojem plastičnih operacija godišnje.

  • veca

    05.03.2015 07:58
    zadnjica
    manje mozga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.