Četiri znaka da ste puni toksina

Zbog nepravilne ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti, toksini ostaju zarobljeni u telu i usporavaju njegove prirodne funkcije.

Čest odlazak u kupatilo

Ovo je jednostavan pokazatelj da je vaše telo puno otrova. Ipak, to je jedan od najboljih načina na koji otrovi izlaze iz tela, inače će se vratiti u krvotok i izazvati probleme. Zato, pijte što više tečnosti i probiotike kako biste poboljšali varenje i urinarne funkcije.

Neugodan zadah

Uzrok su bakterije u vašim ustima ili nemogućnost vašeg želuca i jetre da "obrade" sve toksine. Kako bi se rešili ovog problema, dnevno čistite jezik od nakupljenih slojeva.

Smetaju vam određeni mirisi

Ako vam smeta nečiji parfem, dim i druge arome, verovatno imate problema s jetrom koja nije u stanju da se reši toksina i zato su vaša čula na oprezu i svaki miris može da izazove glavobolju.

Prekomerna težina

Problemi s hormonima, loša ishrana i previše toksina u krvi dovode do gomilanja masnih naslaga i prekomerne težine. Naglo debljanje govori vam da je vreme da očistite svoj organizam.

Autor: 021

  • Taban

    30.03.2016 04:02
    Za sve si ti kriv jovane
  • jova limanac

    29.03.2016 22:14
    Četiri prava znaka da imate toksine u organizmu:
    1. nemate bubrege
    2. nemate pluća
    3. nemate kožu
    4. nemate jetru
    Svi tekstovi ovakvog tipa su new age budalaštine na kojima se lakovernima otimaju pare...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.