Zavisan o kobasicama

Dejvid Harding (47) je računovođa iz Grinviča koji toliko voli da jede kobasice da je podvrgnut terapiji kojom će pokušati da pobedi naviku dnevnog unosa i do 13 kobasica.
Dejvid Harding (47) je računovođa iz Grinviča koji toliko voli da jede kobasice da je podvrgnut terapiji kojom će pokušati da pobedi naviku dnevnog unosa i do 13 kobasica.

Dejvid je do sada potrošio oko 2.000 funti na savetovanja sa psiholozima i razne hipnoze.

"Ne mogu da zamislim život bez kobasica. Kao što zavisnici od droge čeznu za fixom, ja tako čeznem za kobasicom, ona je moj fix", prenosi "Dejli Mejl" njegove reči.

Kaže da je do svoje pete godine dnevno jeo bar jednu kobasicu, a sada godišnje troši oko 700 funti na kupovinu ovog proizvoda, a kupio je i dubok zamrzivač samo da bi čuvao svoje omiljene svinjske kobasice "McWhinney".

Harding je otkrio da je shvatio da je zavisnik prošle godine kada njegova supruga Suzan nije poslužila njegovo uobičajeno jelo za večeru. Nakon što je poprilično pobesneo, shvatio je da ima problem i da treba da potraži profesionalnu pomoć.

Stručnjaci su rekli da njegova zavisnost nije fizička, ali do sada ni terapije ni hipnoze nisu pomogle.
  • jova limanac

    29.05.2011 13:07
    @vegan

    Ja od malih nogu posećujem svinjokolje nekoliko puta godišnje, i uvek nam je pun zamrzivač kobasica - ne samo da sam video kako se prave, nego ih i sam pravim. A da li si ti video od čega se pravi đubrivo, i čime sve špricaju povrće da bi ga odbranili od buba i bolesti?
  • vegan

    29.05.2011 10:47
    Neka ode jednom u klanicu da vidi kako nastaju kobasice. Ima trenutno da mu se zgade zauvek.
  • 29.05.2011 06:55
    Kakvog li je sastava smesa, pored mesa, za kobasice kada je postao ovisnik...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.