Kupujete stan? Ostarićete dve godine

Stres zbog kupovine ili prodaje nekretnine može da ubrza proces starenja, tvrde britanski istraživači.

Stres zbog kupovine ili prodaje nekretnine može da ubrza proces starenja, tvrde britanski istraživači.

Naime, nedavno istraživanje pokazalo je da je većina ljudi ostarila zbog stresa izazvanim kupovinom ili prodajom strana.

Dve trećine ispitanika reklo je da ima osećaj da su ostarili najmanje dve godine prilikom kupovine, odnosno prodaje stana.

Naučnici navode da transakcije sa nekretninama izazivaju negativne posledice i po fizički izgled, od kojih su najčešći gubitak kose, kratkoročni gubitak pamćenja i smanjeni libido.

Kako piše Dejli mejl, svi ispitanici su izjavili da je kupovina stana jedno od najstresnijih iskustava, daleko više od porodičnih problema ili razgovora za zaposlenje.

  • Osmi Sekretar SKOJa

    09.11.2011 18:38
    Plac sa temeljom
    I ja sam u toj kategoriji prodajem plac sa temeljom kod Najlona i svi nude neke trange frange seme na dodjem ti.
  • mimi

    09.11.2011 18:04
    a gradjene kuce? koliko to oduzima?
  • nije bitno

    09.11.2011 15:03
    Mirit trade i kompanija!
    I ja sam jedna od prevarenih kupaca...nazalost! Mirit trade, zivko popovic (ni ime mu ne mogu napisati velikim slovom). Uzas! Sve to drzava tolerise, podmazanih ima i u banci, oni koji daju dozvole, kod inspekcije i u sudstvu. Zasto da ostane na tome? Da li ce neko iz suda odgovarati za duplu overu ugovora? Da li ce neko iz banke odgovarati za hipoteke na vec prodate stanove? Ajde novinari ispitajte to, tuzilastvo bas briga! Neka se klupko razmota i neka lopuze odgovaraju za ucinjeno ili ne ucinjeno! Vlasnik mirit trejda to nije mogao sve sam uraditi!
    Te 2 godine se odnose na uredjen sistem i kad nema prevare! A sta mi da kazemo!? Koliko mi ostarismo!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.