FOTO: Želi da ima najveće usne na svetu

Kristina Rei iz Sankt Peterburga sa sedamnaest godina počela je ubrizgavati inekcije silikona u usne.
Kristina Rei iz Sankt Peterburga sa sedamnaest godina počela je ubrizgavati inekcije silikona u usne.

Kao tinejdžerka bila je nezadovoljna svojim tankim usnama, pa čim joj je zakon dopustio ona je odlučila popraviti ono što joj je priroda "uskratila".

Međutim, sitne korekcije su se pretvorile u opsesiju i ona je do danas primila više od sto inekcija u usne i ne želi da se zaustavi na tome.

Naime, njena trenutna ambicija je da postane žena s najvećim usnama na svetu, a konkurencija joj je samo američka starleta Amanda Lepore koja je takođe opsednuta implantima i bockanjem po licu.

  • borislav

    22.11.2011 14:17
    Istina je da ima problem, ali u 21. veku te osobe dobijaju rat: puni su ih mediji, dobijaju cak na popularnosti, i krug se zatvara tamo gde nove generacije misle da je to interesantno/lepo/korisno. Onda dolaze nove osobe sa istim ili slicnim opsesijama, ali kao motiv ne dominira vise problem/bolest osobe, nego trendovi (suludi, i svakako ne za siroke narodne mase, ali JESU trendovi).
    Zato imamo razne spodobe, koje treba da se lece, a umesto toga vode neke emisije za mlade, ucestvuju u reality programima i slicno.
    Uzas.
  • Pera

    20.11.2011 16:51
    Jbg,
    Petvorila se u nakazu, a bila je baš slatka devojčica...
  • Scotch Bonnet

    20.11.2011 10:26
    Problem
    Mi mozemo samo da se smejemo ali ovakve osobe imaju opasan problem sami sa sobom kad se toliko podlezu raznim hirurgijama.

    Tako je i ova doticna pastrmka zaboravila da je lepota u proporcijama a ne izoblicavanju.

    Prirodno je samo prirodno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Naučnici uspešno uklonili HIV iz ćelija

Tim naučnika Univerziteta u Amsterdamu predstavio je rane nalaze uspešnog uklanjanja HIV virusa iz zaraženih ćelija koristeći tehniku genetičkog inženjeringa CRISPR.

Muškarac u SAD umro od kuge

Jedna osoba iz Novog Meksika je preminula od kuge, što je prvi slučaj smrti od ove bolesti u toj američkoj saveznoj državi od 2020. godine, prenosi danas Radio slobodna Evropa (RSE).