31 godinu jede samo picu

Kler Simons iz Londona ima 33 godine, a 31 godinu jedini obrok na njenom stolu je pica sa sirom i paradajzom.
Kler Simons iz Londona ima 33 godine, a 31 godinu jedini obrok na njenom stolu je pica sa sirom i paradajzom.

Kler ne pamti da je u svom životu pojela išta drugo osim pice. Na ostalu hranu samo odmahne glavom. Lekari je upozoravaju da će, ukoliko nastavi ovu naviku, umreti, jer joj prete srčani i moždani udar.

"Zdravlje održavam tako što pijem puno vode i vežbam. Međutim, moj lekar kaže da me u starijim godinama čekaju brojni zdravstveni problemi zbog nedovoljnog unosa vitamina i minerala", kaže Kler.

Kler tvrdi da se plaši voća i povrća. "Ljuti me kada ljudi misle da ja to radim iz nekog pomodarstva, ustvari se radi o medicinskom problemu", kaže Kler za "The Sun".

Da Claire ima redak poremećaj u ishrani potvrdili su i njeni lekari.

  • može joj se

    14.02.2012 18:53
    i ja bih da mogu
    Tri manje pice dnevno ili recimo dve velike, to je minimum bar 15 eura dnevno ili 450 eura mesečno. Drugim rečima, samo na klopu je do sada potrošila preko 150.000 eura.
  • Vladimir

    14.02.2012 04:52
    Javite kad umre!
    Da bi smo znali koliko je izdržala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.