VIDEO: Živela kao muškarac 41 godinu

Britanka Karolin Kinsi rođena je 1968. godine u Darvinu kao hermafrodit, ali zbog roditelja je 41 godinu živela kao muškarac.
Britanka Karolin Kinsi rođena je 1968. godine u Darvinu kao hermafrodit, ali zbog roditelja je 41 godinu živela kao muškarac.

Karolin je veći deo svog života bila muškarac, a tek kad je napunila 19 godina, njeni roditelji su joj otkrili da je operisana kao novorođenče i odgojena kao dečak Karl Džon Bejker.

Kada je saznala istinu, nastavila je da živi kao muškarac, a nakon neuspelog braka i depresije, počela se oblačiti kao žena i sada želi da trajno postane pripadnica lepšeg pola.

"Doktor je savetovao moju majku da mi uskrati moje rođenjem stečeno pravo, šansu da budem žena, kako bi postala muškarac. Smatrao je da je lakše sakriti moje ženske genitalije od muških, a s obzirom da moji roditelji nisu znali šta drugo da rade, tako su i uradili", ispričala je Karolin medijima.

Sada će operacijom ukloniti svoje muške polne organe, a to će joj, kako kaže, pomoći da ostavi prošlost iza sebe, da krene dalje i pronađe ljubav.

  • Andrija Šrek

    28.02.2012 21:38
    ?
    Jedino nije baš jasno objašnjeno zbog čega su "roditelji", odnosno lekari to uradili. Ako dete ima ženske unutrašnje polne organe, spoljašnji hermafroditizam se koriguje u ženski pol i obrnuto. Kako je napravljena greška?
  • ....

    28.02.2012 13:50
    hm
    Sada je simpa muskarac, ali ce biti ruzna zena ... C est la vie
  • 28.02.2012 12:44
    Na fotki lici na Mandu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.