Britanka obožava da jede sunđere

Jedna Britanka razvila je prilično čudan ukus kada je hrana u pitanju - ona obožava da jede sunđere koji se koriste za kupanje ili pranje sudova.
Jedna Britanka razvila je prilično čudan ukus kada je hrana u pitanju - ona obožava da jede sunđere koji se koriste za kupanje ili pranje sudova.

Keri Trebilkok (21) tvrdi da je do sada pojela oko 4.000 sunđera, kao i 100 sapuna, prenose britanski tabloidi.

Ova stomatološka sestra iz Kornvola rekla je da voli da ih jede sa raznim dodacima - sa senfom, barbikju sosom, džemom, medom, kečapom ili sa toplom čokoladom.

Lekari su joj dijagnostikovali poremećaj u ishrani pod nazivom Pika, koji izaziva veliki apetit prema nejestivim stvarima.

"Jednog dana pobediću ovo i biću sposobna da se tuširam i da perem suđe bez osećaja gladi", rekla je ona listu "San".

Ona je rekla da je posle jedne večere, u toku koje je pojela duplu porciju lazanja i koficu sladoleda, osetila da je i dalje gladna i da bi odvratila sebi pažnju od hrane uzela je da pere sudove. "Uzela sam novi sunđer iz paketa i osetila sam neverovatnu želju da ga pojedem. Uz čašu vode pojela sam ceo sunđer. Nije imao nikakav ukus, ali sam otkrila da je jedenje sunđera prijatno", objasnila je ona i dodala da najviše voli one sa ukusom voća - limuna.

Trebilkok za svaki obrok prema sopstvenom priznanju pojede "dosta sunđera i tri kašičice organskog sapuna" ali se nada da će uskoro pobediti svoju bolest.

  • 29.02.2012 18:40
    Mislim da ovakvi ljudi imaju patološku potrebu za pažnjom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.