VIDEO: Ima 285 kila i traži pomoć

Robert (23) iz SAD-a objavio je snimak u kojem traži pomoć kako bi rešio svoj problem s težinom.
Robert (23) iz SAD-a objavio je snimak u kojem traži pomoć kako bi rešio svoj problem s težinom.

Gojazni mladić ima čak 285 kilograma, i kaže da je pokušao sve kako bi smršao, od dijete do lečenja, ali mu ništa nije pomoglo. Misli da je video zadnja šansa da mu se pomogne.

U svojoj poruci Robert nije hteo da otkrije svoje prezime i nije ga briga hoće li mu se ljudi smejati, samo želi pomoć.

Snimak je za samo nekoliko odana pregledalo više od 800.000 ljudi.

  • Andrija Šrek

    07.03.2012 22:16
    ...
    Anonimus time što me profesionalno vređa samo pokazuje kolika je zapravo kukavica kada se krije.
    A ja ništa nisam rekao protiv uređivačke politike, nego protiv nekulture i prostakluka onih koji diskutuju i vređaju pod nadimkom "Anonimus".
    Sa takvima nemam šta da diskutujem dalje.
  • 07.03.2012 15:51
    @Andrija Šrek
    Po stručnjacima koji se hvale po raznoraznim forumima da se videti zašto je stanje takvo kakvo je. Stručnjak za ishranu ili nuitricionista=šarlatan. Od kada se dijeta prEpisuje? Koliko ja znam dijeta je svaki prOpisani režim ishrane. Ne volim ni ja da odgovaram lažnim stručnjacima koje uhvatim na najprostoijim greškama.
    Kakva dijeta može da pomogne osobi koja teži 285kg, a da mu ne ugrozi već narušeno zdravlje? Ovde je "pravo vreme" za to o čemu pričate davna prošlost. Njemu je sada potreban ozbiljan pristup čitavog tima stručnjaka, koji je jako skup i za njihove uslove. Ako mislite da je ovo lak slučaj i da dijeta može da reši problem...nemam komentar na drskost da se pozovete na stručnost u toj oblasti.
    Uređivačka politika dopušta da komentar bude poslat i objavljen bez imena. Ne izigravajte moralnog sudiju.
  • Andrija Šrek

    06.03.2012 08:12
    @Anonimus
    Izvinjavam se, a s kim diskutujem?
    Ishrana je moja uža specijalnost. I ne, ništa nije ni komplikovano ni skupo, samo treba pristupiti na pravi način i na vreme. I upravo sam i hteo da ukažem da je problem, velikim delom i nastao kao posledica propusta zdravstvenog sistema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.