Ostavi pušenje i osvoji nagradu

Počela je kampanja za odvikavanje od pušenja "Ostavi i pobedi", u kojoj bi pušači trebalo da ostave cigarete do 1. maja i istraju u apstinenciji, kako bi dobili šansu da budu nagrađeni.
Počela je kampanja za odvikavanje od pušenja "Ostavi i pobedi", u kojoj bi pušači trebalo da ostave cigarete do 1. maja i istraju u apstinenciji, kako bi dobili šansu da budu nagrađeni.

Kampanja Ministarstva zdravlja"Ostavi i pobedi" sprovodi se na celoj teritoriji Srbije od 12. aprila do 29. maja.

Prijavljivanje pušača koji žele da ostave duvan i njihovih podržavalaca počelo u ponedeljak 12. aprila, a završava se 30. aprila 2010. godine.

Svi prijavljeni takmičari, pušači i takmičari - podržavaoci, trebalo bi da ostave duvan najkasnije 1. maja 2010. godine i da istraju u apstinenciji kako bi dobili šansu da budu nagrađeni.

Nacionalni pobednici kampanje "Ostavi i pobedi 2010" biće proglašeni 31. maja, kada se obeležava Svetski dan bez duvanskog dima.

U šest kampanja, koje su se vodile od 1998. godine, učestvovalo je oko 17.000 pušača i više od 12.000 nepušača - podržavalaca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.