Novosadski informativni portal 021

Život

VIDEO: Do skijališta će se skijati preko krova hotela

Skijanje sa vrhova hotela do sada je bilo jedino moguće u filmovima. Međutim, to bi trebalo da se promeni 2020. godine kada se otvori prvi takav hotel koji nudi mogućnost svojim gostima da se direktno iz hotela doskijaju do staza za skijanje, i ta preko krova.

VIDEO: Osoblje hotela koristilo peškire gostiju da briše pod

Luksuzni hoteli u Kini koje vode Hilton, Meriot i nekoliko drugih lanaca, izvinili su se zbog nehigijenske prakse nakon što je na društveoj mreži Veibo postavljen 11-minutni snimak na kome se vidi kako osoblje koristi isti sunđer za pranje šolja i lavaboa, a pod kupatila brišu peškrima gostiju.

Ovo je mala Jevrejka s kojom se Hitler često slikao

"Isplešću mu čarape, jako tople zato jer stalno putuje pa da mu ne bude hadno. To će biti još bolje od prošlogodišnjeg poklona, mama će mi samo pomoći oko pete", pisala je u jednom od 17 pisama devojčica Rosa Bernil Nienau tridesetih godina 20. veka.

VIDEO: Otvorena prva bolnica za slonove u Indiji

Prva bolnica za slonove, koja je opremljena najsavremenijim sredstvima za lečenje ovih životinja važnih za indijsku kulturu, a koja uz to privlači lokalne i strane turiste, otvorena je u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš.

VIDEO: Divlji vepar u centru Šapca

Nešto posle 13 časova, na centralnim ulicama Šapca, pojavio se divlji vepar, a građani su se u strahu od njega sklanjali u obližnje kafiće, restorane, radnje i zgrade.