Novosadski informativni portal 021

Život

Šta treba reći tokom seksa

Kada razmišljate o tome šta to čini dobar seks, najverovatnije ćete pomisliti na to kako dodirujete jedno drugo, položaje koje ste probali, i na koje se delove tela fokusirati. Međutim, tu je još jedan ključni doprinos koji se često previdi: reči koje izgovarate, piše Kosmopoliten.

Gde je najbolje skijanje?

Najbolje staze za srpske skijaše ove zime su u Italiji, najbliža skijališta su u Sloveniji, najzanimljivije je u Austriji, najzabavnije za mlade je u Francuskoj, u Bugarskoj je najjeftinije, a najveća skijaška nada ove sezone je Kopaonik.

Ljubav je poput kokaina i morfijuma

Iako nas mnogi pesnici i pevači ubeđuju da "ljubav boli", grupa američkih naučnika tvrdi da intenzivna, romantična ljubav zapravo ublažava bol poput kakvog anestetika.

Šta je ženama dosadno u krevetu

Sasvim sigurno nijedna žena ne želi dosadnog ljubavnika. Seks je uzbudljiva aktivnost, pa bi takav trebalo da bude i ljubavnik. Međutim, određene stvari su poprilično dosadne ženama...

Muzeji seksa širom sveta (Video)

Priča o seksu u muzeju nije o tome kako se ONO radi iza antičkih skulptura ili usred postavke nekog savremenog umetnika. To je priča o muzejima seksa koji postoje širom sveta.

Maštamo o jednom, dobijemo drugo

Novo istraživanje koje je objavljeno u časopisu "PLoS One" pokazalo je da se idealna slika savršenog partnera u velikoj meri razlikuje od realnog partnera, i da pripadnici oba pola obično završe sa nekim ko izgleda potpuno drugačije nego što su zamišljali.

Šta rade okrutne devojke

Iako se smatraju lepšim i nežnijim polom, devojke mogu da budu veoma neprijatne i okrutne prema muškarcima. Stručnjaci u oblasti veza i seksa, koje je kontaktirao "Fox News", iznose nekolikonačina na koje se devojke igraju sa osećanjima i sujetom muškaraca.

Bolna leđa uništavaju seks

Najnovije istraživanje pokazuje da glavobolja više nije glavni uzrok izbegavanja seksa. Uživanje u intimnosti sada ometaju bolna leđa.

Dokazano štetno dejstvo televizije

Gledanje televizije duže od dva sata dnevno ili igranje igrica na kompjuteru povećava rizik od psiholoških problema kod dece, sugeriše novo istraživanje.