Novosadski informativni portal 021

Život

Push up gaće za muškarce

Decenijama su žene varale muškarce prikazujući svoje grudi bujnijima nego što u stvari jesu. Svoje atribute su isticale grudnjacima, maramicama, i sličnim pomagalima, a čini se da će uskoro varka biti obostrana.

Sportisti kondomima začepili kanalizaciju

Organizatori Igara Komonvelta, koje su u nedelju počele u Nju Delhiju, imali su problema sa zapušenom kanalizacijom u sportskom selu. Naime, za sve su krivi kondomi, odnosno njihovi korisnici.

Sve više muškaraca voli analni seks

Novo istraživanje, objavljeno u "Journal of Sexual Medicine" pokazuje da sve više žena praktikuje analni seks. Takođe, sve je veći broj heteroseksualnih muškaraca koji uživaju u njemu.

Šta muškarci treba da oproste ženama

Žene ponekad umeju da budu teške ko zemlja, i njihovo ponašanje muškarce tu i tamo izluđuje. Međutim, muškarci bi trebali da imaju razmevanja jer i žene često njima opraštaju njihove greške.

Ženska vijagra čista prevara

Kako bi prodali razne vidove ženske vijagre, proizvođači ubeđuju žene da boluju od nepostojeće bolesti, tvrdi "Britanski medicinski žurnal".

Srpski turisti sve brojniji u Sloveniji

Srbija, u turističkom pogledu, za Sloveniju spada među najvažnija tržišta, jer su srpski turisti četvrti po brojnosti u Sloveniji, a prošle godine su ostvarili najveći porast broja dolazaka, za čak 51 posto.

Svetski dan jaja

Međunarodni odbor za jaja (www.internationalegg.com) proglasio je drugi petak u oktobru Svetskim danom jaja. Ove godine to je 8. oktobar.

Četiri najčešće muške fantazije

Iako on možda voli svoju partnerku, i uživa u seksu sa njom, dešava se da mu se po glavi mota po koja "prljava" seksi fantazija. Neki o tome pričaju, dok drugi skrivaju, ali različita istraživanja ustanovila su koje su četiri najčešće muške fantazije.  

Zašto muškarci ignorišu žene kad drame?

Naučnici sa Univerziteta u Južnoj Kaliforniji otkrili su da je razlog zbog kojeg muškarac uopšte ne doživljava ženu ozbiljno kad ona viče ili nekontrolisano plače, leži u njegovim genima.