Novosadski informativni portal 021

Život

Bolnica iznajmila prostorije za snimanje pornića

Jedna bolnica u centru Londona došla je do "znatne materijalne koristi" od iznajmljivanja pojedinih svojih prostorija za snimanje pornića, otkrila je jedna poslanica konzevativne partije u britanskom Parlamentu.

Birajte zdrave grickalice

Zaposlene žene sve češće pate od gojaznosti zbog nepotrebnog unošenja u organizam visokokaloričnih grickalica.

Selidba uzrokuje neurozu

Osobe koje su se često selile u detinjstvu, kasnije u životu mogu patiti od neuroze, pokazalo je jedno istraživanje.

Seksom uznemiravaju ptice

Sve više Švajcaraca, pre svega nudista i egzibicionista, praktikuje kupanje u reci Magi u kanjonu Tesin, koja pripada zaštićenom nacionalnom parku. Sve to možda ne bi bio problem, da seks istih ne ometa ptice parka.

Spavao sa 8.000 žena

Popularni časopis za muškarce "Maksim" objavio je ovih dana listu najvećih zavodnika na svetu, a na listi, na kojoj se nalaze mnoge zvezde, prvo mesto zauzima jedan anonimni muškarac.

Inspekcija pojačava kontrolu agencija

Turistička inspekcija sprovešće narednih dana dodatne kontrole svih turističkih agencija zbog provere polisa osiguranja, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.

Raste broj obolelih od melanoma

U Srbiji se godišnje zabeleži oko 500 novih slučajeva jednog od najozbiljnijih tumora kože, melanoma, rečeno je na stručnom skupu sa temom "Sunce kao faktor rizika zdravlja" koji je održan u Privrednoj komori Srbije.

Hrana za letnje dane

Salate od povrća i voća su osnov ishrane kada je toplo. Uz salatu od povrća možete da pojedete malo mladog nemasnog sira, parče integralnog hleba, jedno jaje ili komad belog mesa ili ribe, i da popijete jogurt, što je kompletan obrok.