Novosadski informativni portal 021

Život

Stari pasoši važe i sledeće godine

Stari pasoš važiće sve dok svi naši građani koji žive u inostranstvu, ne dobiju novi biometrijski, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Ruski rulet sa HIV pozitivnim

Slovenci praktikuju novu bizarnu igru, inspirisanu ruskim ruletom – orgije sa HIV pozitivnim gostom iznenađenja, a ova morbidna zabava dobila je i prvu evidentiranu žrtvu.

Francuskinje imaju savršenu dijetu

Ostatak sveta, a posebno Amerikanke već su decenijama ljubomorne na večno mršave Francuskinje koje kao da se sužavaju i u trenucima dok u sebe trpaju fini sir i još finije vino.

Još malo bizarnih činjenica o seksu

Pored toga što prija, seks povoljno utiče na metabolizam, kožu, uklanja pojedine bolove. Međutim, neke stvari u vezi sa seksom su smešne, neprijatne i bizarne.

Masdar - grad budućnosti

Masdar grad je luksuzni grad snova iz budućnosti. Ulicama će ići samo pešaci i po koji elektro auto, a za transport putnika će se pobrinuti dobro razuđeni metro.

Najuža i najdlakavija vagina

Tajlanđanka Pik-Tik Kum gradi karijeru na svojim genitalijama, pa je tako najpre ušla u Ginisovu knjigu rekorda jer joj je vagina najdlakavija na svetu, a sada je ustanovljeno i da je najuža.

Vulkanske čestice mogu biti štetne

Vulkanska erupcija na Islandu, koja je prekinula vazdušni saobraćaj u velikoj većini evropskih gradova, mogla bi da naškodi disajnom sistemu ljudi, posebno onima koji imaju tegobe sa plućima, navodi Svetska zdravstvena organizacija (WHO).

Seksi čistačice

Američka kompanija za čišćenje "Eden’s Maid R Us" funkcionište pod originalnim motom – uživajte u čišćenju, ali i u pogledu. Naime, ova firma nudi 15 čistačica, oskudno odevenih u trikoe, kecelje, haltere i crne čarape, sa svojim radnim rekvizitima poput spreja i peruške za prašinu.

U Crnu Goru i dalje s ličnom kartom

Ministarstvo turizma Crne Gore saopštilo je da nije došlo do promene u dosadašnjem režimu uzajamnog putovanja građana Srbije u Crnu Goru, koji podrazumeva mogućnost putovanja na osnovu važeće putne isprave ili lične karte.

Ostavi pušenje i osvoji nagradu

Počela je kampanja za odvikavanje od pušenja "Ostavi i pobedi", u kojoj bi pušači trebalo da ostave cigarete do 1. maja i istraju u apstinenciji, kako bi dobili šansu da budu nagrađeni.