Život
16.04.2015.
16:25
Poznati komičar Riki Džervejs postavio je na svom profilu na "Fejsbuku" poruku sa fotografijom Rebeke Frensis, profesionalnog lovca, kako nasmejana leži pored žirafe koju je ubila.
  • licemerje

    18.04.2015 15:41
    Meni smeta zgrazavanje nad ubijenom zirafom, koje izostane kad se ubije fazan ili divlja svinja. Isto tako prezirem kuckare koji vriste za ranjenog psa, a pojedu pile ili vec pomenutu svinju. Pravda za svinje. Zivot za sve zivotinje. Ili ako oduzmes zivot BILO KOJOJ zivotinji, onda bar stani iza svojih dela i ne drami oko nekih drugih zivotinja. Vrednost zivotinja nije za rangiranje.
  • Branko

    18.04.2015 05:22
    Licemeri
    Da je mene tako odstrelila, a i ja sam miroljubiv i ne diram nikoga, ovi licemeri ni bi ni okrenuli glavu, docim sad liju krokodilske suze. Inace, onome neobrazovanom komentatoru, koji naziva zirafu potpuno miroljubivom preporucujem da malo vise gleda "Animal Planet" i slicne kanale, pa ce se uveriti koliko je zaista miroljubiva.
  • Maslina

    17.04.2015 16:16
    Lovci uvek nadju neki zgodan razlog da opravdaju ubistvo neduzne zivotinje, iz zasede, podmuklo, nepotrebno.
  • ixy

    17.04.2015 10:58
    šta treba
    A šta treba da se dogodi da to isto radiš u Avganistanu, Iraku...
  • ivan

    17.04.2015 09:05
    životinja ubila žirafu
    Kakav li je divan osećaj doći sa pušketinom ogromnog kalibra i sa optikom i ubiti iz daleka potpuno miroljubivu životinju. Sportski, nema šta.
    Inače su ovi lovovi u Africi zaista užasna stvar jer dolaze bogati idioti koji se popnu u kućicu, daju im pušku i zatim streljaju životinje na hranilištu. Bukvalno biraju po katalogu (jer što je životinja veća, to je skuplja) i zatim ih odstreljuju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna