Život
18.08.2015.
09:29
Zvaničnici grada Taragona na severoistoku Španije planiraju da DNK analizom psećeg izmeta pronađu nemarne vlasnike koji ne čiste za svojim ljubimcima i kazne ih, prenose lokalni mediji.
  • 20.08.2015 07:11
    Samo porez po džepu Srbina boli
    To je budućnost.
    Svako će morati da registruje psa.
    Moraće da preda uzorak izmeta psa iz kojeg će se uzeti DNK.
    Kada se zatekne "nagazna mina" na pločniku grada,
    analizira se DNK.
    Ukoliko se ustanovi nemar vlasnika, on plaća analizu, kaznu...
    U suprotnom, moraće se oporezovati svi vlasnici pasa, prema težini i opasnosti od psa, godišnjim porezom, iz koga će se finansirati sve u vezi pasa. Znači čišćenje trotoara - zaposlenje posebne ekipe, azil za zbrinjavanje, odštete zbog ujeda, pseće škole, psiholozi, kozmetičari, advokati, pseća pozorišta...
    Pitam vas, vlasnike:
    - Zašto u mom kvartu zimi kada padne sneg ono malo dvorišta mora da bude ukakano udzuž i popreko, tako da mala deca ne mogu da se igraju niti da prave Sneška?
    U pitanju je oko 40 pasa iz 4 ulaza.
  • 18.08.2015 10:43
    А шта ћемо са нелегалним запрегама на улицама и њиховим нагазним минама које остављају по целом граду?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna