Život
23.03.2016.
23:59 > 22:47
Prirodno je da se dete teško nosi sa porazom, a da ne bi bilo tako, na tome mora da se radi. U protivnom, tvrde stručnjaci, izrasta u isfrustriranog čoveka bez prijatelja, jer u svakom vidi protivnika kojeg će, ako ga ne pobedi, eliminisati života.
  • Ko nam kaže?

    24.03.2016 09:24
    Pretpostavljam da mudre misli prihvatanja poraza i odustanka od svakog otpora i borbe potiču od liberalnog kapitalizma, koji se zalaže da svi u porobljenim zemljama ne vide dalje od piva , kladionica i rijalitija, kao i kukumavki u raznim oblicima?
    Naravno, tako će i da plate istraživanja, fondove, radionice i doktorate.
  • Novosađan

    24.03.2016 08:36
    Isfrustriran bez prijatelja
    Ne kažem da ne treba na tome raditi, ali konstratacija da će ako se na tome ne radi izrasti u isfrustriranu osobu bez prijatelja - više je nego preterano. Ispada da su kompletne generacije pogotovo starije izrasle isfrustrirane i bez prijatelja (ne samo u srbiji već svetskih razmera)?
  • Vlada

    24.03.2016 08:08
    Svi redom što na vlasti jašu narod, nisu navikli na poraze. Njihove frustracije mi plaćamo - debelo, da debelije ne mož'.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna