Život
24.03.2016.
07:51 > 09:09
Na tržištu Srbije godišnje se, prema procenama, ilegalno proda između 50 i 60 miliona litara domaće rakije, što je čak 10 puta više od legalnog prometa.
  • Norma Lan

    24.03.2016 09:26
    Ovi polu pismeni uvoznici, koji su osnovali zabranjeni kartel, nas građane smatraju debilima! Zarad svog profita uvoze otrovno smeće i traže od države da uguši domaću proizvodnju!
    Ne samo da ih treba ukinuti, nego i kazniti sve članove "udruženja"!
    Svaki domaći proizvođač koji preko restorana i kafića plasira svoje piće, pored kvaliteta zalaže i svoje ime i svoj rad, a ova organizovana banda čim nešto zabrlja, otvara novu firmu i nastavlja uvoz!!!
    Neka objasni "kvalitet" uvoznog vina(flaširanog) koji košta 157,00 dinara 1L, sa svim dažbinama, a u zemlji porekla kg. grožđa 2 evra???
  • Nur

    24.03.2016 09:03
    Svaki dan pola fraklića i zdravi kao dren. U to ime, živeli.
  • Nazdravlje!

    24.03.2016 08:54
    A sa svakom čašicom, toplije oko srca. Jer, onih 250 viskića sa hledom ne dobijaju ni dinar od toga. Takođe, ni gubitaši ne dobijaju ni dinar. Takođe, ni dinara za dnevnice visokoletećih političara... ni dinar za Partiju.Ni EPS-u ne ode ništa, ni Železnicama, nikom ko je krao od naroda. Treba li dalje da nabrajam? U trulom i nepravednom sistemu, trulo i nepravedno ponašanje. Svaki mač ima 2 oštrice. Dok jednu okreneš prema narodu, druga je okrenuta prema onom ko misli da je vladar. Nazdravlje, naše naravno!
  • Tja

    24.03.2016 08:50
    Zabole me bas sto je "ilegalno", radije cu dati coveku koji je pekao (pa makar pravio i secerusu, moj je izbor sta kupujem) dinar nego drzavi. Zakon treba da se prilagodjava ljudima, a ne da sluzi da bicuje. I nije to mac u kamenu, da ne moze da se regulise, nego svi znamo da ce to drzava da uradi iz potpuno drugih razloga, da uzme kintu i spuca na gluposti. Ovako bar nahranis nekog ko nije kriv za to na dan, dva. Kada drzava dovede do stanja da to zaista bude sramota jer se moze drugacije, onda neka se javi, do tada neka se pokrije usima i moli da ne prsnemo mnogo.
  • munja

    24.03.2016 08:30
    Riba smrdi od glave
    Problem rakija, problem babe što prodaju cveće, problem kada ljudi koji nemaju para nađu način da uštede. A to što ih država pljačka gde god stigne to nije problem?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna