Život
28.03.2016.
08:44 > 08:47
U Srbiji će se od aprila u prodavnicama naći i prvi artikli sa oznakom "Dunav soja" - proizvodi kvaliteta "Bez GMO" koji su domaćeg porekla.
  • Buntovnik

    28.03.2016 12:45
    Čike Iluminati vam samo preporučuju da kusate, vakcinišete se, redovno koristite preporučene lekove i naravno, gledate rijalitije.
  • Bole

    28.03.2016 12:16
    Ko kaze da je ovo prva soja bez GMO. Cemu takvi bombasticni naslovi ? Ispada da je svaka soja koju kupujemo ustvari GMO. Soja koja se prodaje u Institutu NS Seme takodje nije GMO i to stoji na ambalazi. Otkrili ste rupu na saksiji., ili je ovo samo marketinski potez ?
  • Vlada

    28.03.2016 10:09
    ---
    Ljudi, nije GMO jedini problem. Još je veći problem kakvim sve otrovima je tretirana hrana koju jedemo. U savremenoj industrijskoj proizvodnji, teško možemo da prođemo bez: TOTALA - glifosat, pesticida, herbicida, fungicida i ostalih otrova. Pa prijatno nam bilo bez GMO.
  • Dusan Savic

    28.03.2016 09:18
    Tuga
    Velika greška ne treba da piše Bez GMO . Već treba označiti one koji imaju GMO. Sada ispadne da oni koi su prirodni treba označavati.
  • Emil Cioran

    28.03.2016 09:17
    Pise i na tarabi svasta, pa nije. Ja mogu da se kladim da ce prve marifetluke i muljanja da izvrsi neka "patriotska" organizacija koja inace melje i kuka o GMO svakodnevno (one fore, monstanto, vatikan, cia i elvis vanzemaljac koji je odbio da se vakcinise). Vise puta su vec pokazali to, sto preko javnih preduzeca, sto preko svojih "izdanica". Kao fol, mi smo tu zbog potlacenog naroda, i onda kada dodju u polozaj, naprave neko pranje para. Inace, to "kontrolisano poreklo" znaci samo "mi overili pecat, sigurica 100%, verujte nama". Evo, sve trcim pa zapinjem. Dok neki ratar koji se ne bavi dnevnopolitickim pro***vanjima ne uzme normalno seme (sto je tesko danas i naci) i ne posadi za sebe, nema od te price nista. A i to je pitanje oce li mu biti dozvoljeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna