Život
07.04.2016.
20:45 > 20:48
U svetu s dijabetesom živi oko 422 miliona ljudi, dok se pretpostavlja da postoji i veliki broj obolelih kod kojih ta bolest još nije otkrivena.
  • vv

    08.04.2016 00:32
    Prekobarac
    Gastarbajterska je tuga pregolema. Još se slini na škembic i kajmak, ali hvala vam sto ste sa nama podelili vaše bogato zapadnjačko iskustvo i omogucili nam da provirimo u vaš jelovnik.
  • sa druge strane

    07.04.2016 22:08
    koji moj
    duvaj vojvodjanskoj iredenti papane jedan - koji moj dolazis na ovaj website? nisi odavde, niko te ne zove da dodjes ovamo....garant ta rupa iz koje si dosao ni nema website, mozda ni struju...i sad si ti otisao 'preko bare' pa dolazis nesto da pises o vojvodjanskoj kuhinji i iredenti....
    zasto nisi pomenuo kuhinju tvog 'zavicaja' sjoopku jedan.....
    sto bi rekli preko bare, a cisto sumnjam da znas engleski dobro, 'mind your business and fuck off jerk"
  • Prekobarac

    07.04.2016 21:33
    Dve stvari
    1. znam da je UNESCO zastitio (zapisao/popisao prvo) mediteransku ishranu kao deo svetske bastine. Ne znam za ostale.
    2. ja sam nasoj zeni, koja nam cuva decu I kuva vec godinama (zivimo u inostranstvu), rodom iz Loznice, predlozio da je snimimo dok kuva. Da bi ostalo zabelezeno ono sto zna.
    Srbijanska kuhinja je fenomenalna: zdrava I ukusna! Treba je nauciti, primeniti I zastititi.
    A sada, vojvodjanska iredento, udarajte minuse! (bolje vi vam bilo da se malo smanjite i nesto naucite)
    PS: nije pristala da je snimam, ja nisam insistirao. Pocela je dodatni biz, za neke druge, da sprema brzu hranu (na nas nacin)
    Pozz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna