Autor: Gardijan

Život
09.06.2016.
22:12 > 22:24
Ljudi koji vole da jedu goli, od ove nedelje će imati priliku u Londonu da tako obeduju i javno, pošto se otvara prvi nudistički restoran koji najavljuje iskustvo "oslobađanja od zamki modernog života".
  • debeljko

    10.06.2016 12:05
    kada uđem
    Ako im ja nekada uđem ubiću im apetit....
  • Boki

    10.06.2016 00:44
    Ne znam da li iko od nudista razmišlja o higijenskoj perspektivi cele priče, sve šta želim je da sednem na stolicu na kojoj je neko ostavio svoje gljivice i bakterije a onda se počešao i nalaktio na sto na kojem će mi neko kasnije poslužiti hranu. Kako znate da su higijenski uslovi savršeni na takvom mestu i da konobar nije otresao zilion bakterija u vašu hranu?
    Ne kažem da je higijena u redovnim restoranima bog zna koliko bolja, ima tu gomila problema, ali ipak mislim da je ovo besmisleno osim ako vas baš briga za sopstveno zdravlje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna