Autor: 021

Život
24.08.2016.
17:25 > 17:31
Izbor napitaka koje konzumirate pre odlaska u krevet utiče na zdravlje i san.
  • marija

    31.08.2016 16:26
    Štetnost mleka
    Načemu su vegani odrasli DA li su njihove mame hranile decu bademovim sojinim i ostalim mlekom. Sve se bojim da jesu , a i jeftino je.Hoćete organik hranu a za koju platu.Ćutite, pasite preživajte i ne solite pamet.
  • Bodibiber

    25.08.2016 10:17
    @ VegaNS
    "Kazeomorfinska zavisnost" nije dokazana. Ispitivanjem su dosli samo do zakljucka da je moguca. Protivnik sam mleka iz fabrika, ali domace mleko sa sela je ok i nece sadrzati sekret i... Postoje hiljade video zapisa gde takozvani strucnjaci pricaju o ishrani, sto je samo propaganda njihovog razmisljanja i zelje da ostvare neki profit. Eticno ili ne, stvar licnog razmisljanja. Na kraju, jedite sta zelite, ne namecite svoja uverenja drugima i uzivajte.
  • VegaNS

    25.08.2016 03:28
    http://youtu.be/Mt0CyRUEtCs
    Mleko izaziva kazeomorfinsku zavisnost. Deluje na iste receptore kao i bilo koja droga. Zato vam prija kada ga popijete, jer ste umirili zavisnoat na kratko.
    Redovnim konzumiranjem izaziva dijabetes i osteoporozu. Da ne pominjem da sadrzi veliki procenat sekreta i sukrvice jer masine za muzu bez milosti ispumpavaju sve iz kravljih vimena.
    Imate sojino, heljdino, ovsenono, bademovo, lesnikovo.... Ne morate piti nezdravo i neeticno kravje mleko.
    http://youtu.be/Mt0CyRUEtCs
  • Don Libero

    24.08.2016 18:26
    jes
    jes, u linije
    ja mogu i 1 deci vinjaka, xaxaxaxaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna