Autor: 021

Život
16.09.2016.
22:14 > 22:19
Majčino mleko sadrži pojedine elemente šećera koji eliminišu skup hemolitičkog streptokoka grupe B, čime štiti decu od smrtonosnog meningitisa, trovanja krvi i upale pluća, koji se mogu s majke preneti na novorođenče, zaključili su istraživači.
  • u prolazu

    16.09.2016 23:50
    gde su vegani?
    Gde su sad oni vegani što siluju i vesti sa receptima i iz "dobrog okruženja" svima nameću svoj način života?
    Nije vam to baš jednostavna filozofija, ali i vi ste i sami svesni toga, valjda zato i ta potreba.

    Da ponovim svoj komentar sa druge vesti:
    "Zanima me ta neprirodna potreba koja tera, inače "prirodne" vegane, da svima nameću svoj način života i ishrane! Ne ulazim u to koja je vrsta ishrane (ne)zdravija već me zanima taj psihološki poriv da jednostavno moraju da se jave na bilo koju vest o ishrani, čak i na recepte jutros, i da vređaju one koji ne misle isto.

    U ČEMU JE VAŠ PROBLEM???
    Hranite se "zdravo", živite "zdravo", odgajate decu "zdravo", otkud onda nezadovoljstvo sopstvenim životom, ili celom okolinom koja vas okružuje? Ako ste nezadovoljni celom okolinom, znači da ste mala manjina i da se čujete mnogo jače nego što vas ima. Ako ste nezadovoljni sopstvenim životom, tu mi nismo krivi, menjajte život ili psihijatra. Ako vam je tako dobro zašto "galama"? Znate priču o vrapcu, balegi i mački?
    Ne razumem niske nagone u "prirodnom i zdravom" okruženju koje stvarate oko sebe! Ili je i to "prirodno"?

    Da ne počinjem o pristojnosti gledanja u tuđi tanjir, i vašem poznavanju života domaćih životinja sa wikipedije!"

    Opet se neko i javio na članak
    http://www.021.rs/story/Zivot/Zdravlje/144534/Kako-da-najzdravije-smrsate.html
    samo siluju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna