Autor: Daily Mail

Život
20.09.2016.
22:26 > 22:37
Iako krstarenja na kruzerima deluju kao putovanja iz snova, daleko su od meda i mleka, tvrdi krupije poznat kao Blejk, koji je šest godina radio na dva kruzera - jednom luksuznom i jednom jeftinijem.
  • Maxa

    21.09.2016 08:27
    O boze, preuzeli sa hrvatskog portala ovu vest.
    Prvo Posao novinara je da dramatizuju tako i ovaj clanak je kompletno nepouzdan.
    Radio sam na 5 kruzera do sada i ima tu svega i svacega, ali nije Sodoma i Gomora kako opiosuju ovde.
    Drugo, Amerikanci ne mogu raditi u restoranu jer njihova mesecna plata je propisana zakonom a to je $2500 a toliko se u restoranu ne zaradjuje, znaci taj deo price je laz.
    Amerikanci su obicno muzicari ili zabavljaci i tu jesu placeni minimum $2500 ali rade svega 4 sata dnevno i imaju svoje luksuzne kabine sa prozorom. Tako da nije "prvi koji je zavrsio ugovor"

    Ljudi moraju da shvate da na kruzere vise ne idu bogati - ta vremena su odavno prosla.
    Kruzevi su sada toliko jeftini (jer zakidaju na platama posade) da u Americi trenutno na kruzere ide ona najniza i srednja klasa jer ih kruz od 15 dana recimo kosta $700 po osobi.
    Ona prava bogata gospoda sada ide na jahte, gde je iznajmljivanje jahte (ako nemaju svoju) oko $250 000 nedeljno.

    Ogromna razlika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna