Autor: Blic

Život
30.09.2016.
21:28
Strani državljani su u poslednjih 10 godina usvojili 111 mališana iz Srbije, dok su u isto vreme domaći parovi zbrinuli skoro 1.300 devojčica i dečaka.
  • Kristina

    21.09.2023 20:04
    Tina
    Dobar dan svim imam jedno pitanje ja sam iz srbije trentno zivim u fracuskij ja imam 2 sina centar za socijlni rad uzi mi decu dok sam bila malo letno lice potpisala nista nisam otisla sam kod lekara decu sam ostavila na cuvanje dok se nevratim nisam znala gde mi se deca nalaze 10 godine decu mi ukrali dok nisam bila pristna nit sam potpisala nisam sala svoju decu da sam saznala pre 2 godine da su mi deca usvoijena u sveckoj stupila sam sa eecom u kontakt nesto nalo neznaju srpski preko poroke ijudi kojji su ih usvoijeli nisu ijubasni htela sam da posaijem deci paket nece da mi dozvole nit da ih vidjam neznam kome da se obratim i sta da uradim nema ko da mi pomoge dal imam prava da vratim svoiju decu
  • Rusofil_IQ0

    01.10.2016 03:29
    @bebane

    Sto se besan, jel si ti jedan od onih sto stancejes decu kako bi dobio 300e od socijale da imas za pivu a zena za frizeraj???

    I treba da idu u bolje zemlje sa boljim ljudima nego ovde da trunu sa takvima ko ti!!
  • mala iz ćoška

    30.09.2016 23:06
    Da li grešim...
    ali nigde u članku nisam pročitala da li neko prati kako su ta usvojena deca po svetu? Nadam se da su sva deca otišla na bolje !
  • beban

    30.09.2016 22:05
    a sto ne usvoje dete iz nemacke ? zato sto svaba neda svoju krv a mi sve bi dali (prodali)ovde radi lova idite u tursku ,siriju,liban,afriku pa usvajajte a nas ostavite na miru i bas ameri i svedjani i to belu decu hoce ... sve znam i sve mi je jasno!!!! ODBITE OD NAS MARS!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna