Autor: 021

Život
13.10.2016.
13:13
U proteklih 50 godina većina istraživanja o šećeru i njegovoj ulozi u ishrani bila su lažirana, a finansirala ih je sama industrija šećera.
  • @Ana

    14.10.2016 10:10
    država treba da finansira
    Da, ali kad kompanija potplati državne službenike (predsednika, premijera i uostalom, koga god treba), onda opet imamo istu situaciju... a danas je mnogo veća lova u pitanju. Čovek je sebi najveći neprijatelj!
  • Ko im veruje?

    13.10.2016 19:00
    Doduše, kod nas ljudi iglavnom nisu verovali istraživanjima ni rođene vlade, a kamoli prodatih belosvetskih naučnika.
    Završe studije, njih preko 600 prime u neki Institut,a onda budžet za istraživanja dobijaju zavisno kome se prodaju. Naučnici, danas su 95% najgora sorta ljudi, najlakši za korupciju.
    Naročito istoričari. Njih može da kupi ko hoće i overi svoju verziju istorije.
    Fabrika kafe izdaje istraživanja o dobrobiti kafe. Fabrika čokolade takođe.
    Farmaceuti dokazuju da im proizvodi produžuju život.
    Život u svetu globalne laži.
  • Ana

    13.10.2016 15:36
    država treba da finansira
    Jasno je da svaku studiju koju finansira firma ima cilj da dokaže da nije njen proizvod štetan. Sve se može namestiti. Takve analize ne treba da budu validne analize i sve ih treba odbaciti. Zabrinjavajuće je da su korporacije jače od država, i zato će se plasirati da su zdravi proizvodi koji su ekstremno štetni. Država treba da finansira takve analize, jer je skuplje bolesno kompletno stanovništvo i veća je potrošnja za budžet države. U Americi većina je predebela i ima kardiovaskularne bolesti, zbog lažiranja.
    A GMo i Monsanto je otrov neviđenih razmera za koje njihove analize tvrde neškodljivost. Uništavaju sve naučnike koje objave suprotno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna