Autor: Novosti

Život
21.11.2016.
22:53
Sve manji broj mališana iskazuje želju za slušanjem priča pred spavanje
  • Roditelj

    23.11.2016 08:49
    To je do roditelja
    Da li će dete da zavoli bajke ili ne, to zavisi isključivo od roditelja/ staratelja.
    Naš sin od 3,5 godine, svako veče traži priču za laku noć (i čitamo je). To je navika koja je toliko jaka, da sada i kad pogleda neki crtani uveče, prekine na pola, da bi legao na vreme za priču.
    Treba ponekad jaka volja roditelja da nakon napornog dana, i posla i svega ipak čitaju priču, ponekad i 30 put :D ali sve je deo volje. Držim palčeve svim roditeljima da istraju u čitanjcu, a i deci da traže. Bajka za laku noć bi trebalo da bude u pravima deteta.
  • +384

    22.11.2016 01:49
    Jos jedan uspeh
    Jos jedan veliki uspeh naseg premijera i javnog servisa (RTS), privatnog servisa (Pink) i personalnog servisa (D. J. Vucicevic).
    Malisani pogledaju drugi dnevnik, poslusaju tesku rec i idu na spavanje potpuno osamuceni od dobrote i lepote koja se desava oko njih. Oni su mali, jos ne mogu da primete pomenutu dobrotu i lepotu, ali za dve godine, najkasnije dve i po...
    Sledeca vest: malisane je sve vise sramota kako nam dobro ide.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna