Autor: Anadolija

Život
28.11.2016.
08:19
Sve je više slonova koji se na afričkom kontinentu rađaju bez kljova.
  • Josip

    28.11.2016 13:24
    genetika
    Evo sanse za geneticare. U ljudskom svetu prezivljavaju oni bez mozga pa kad bi otkrili koji je gen za pamet spasili bi toliko zivota samo kako ce jadni kad Im je za otkrice potrebna I pamet I sreca? Morace se kanda svevisnji u kojeg naucnici ne veruju da se pobrine za to ako mu je do ljudi stalo.
  • ex chapman

    28.11.2016 09:00
    fascinantno
    tužno ali u isto vreme i fascinantno. ako je ovo istina to je živi dokaz EVOLUCIJE!
  • Ivan

    28.11.2016 08:57
    Šta kreacionisti imaju da kažu na ovu pojavu?!
    Šalu na stranu, neću da kažem da je ovo dobra vest jer jedna od karakteristika ovih veličanstvenih životinja su upravo njihove velike kljove. Ipak ako je ovo način da oni prežive ova sumorna vremena, naučiće neka nova deca da slona crtaju bez kljova a samim time će i lakše prihvatiti evoluciju, ne preživljavaju na žalost uvek najjače i najsposobnije jedinke (očigledno u nacionalnom parku Srbija).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna