Autor: N1

Život
04.12.2016.
18:44
Petomesečni pit bul Apolo dobio je mnogo zagrljaja i maženja pošto je devojku svog vlasnika spasio od silovatelja u parku u Njujorku.
  • ntn

    05.12.2016 10:36
    Prava vest
    Naravno da je tako. I piše se o tome što je to izuzetak. Nije vest ako pas ujede čoveka već obrnuto, tj.ako čovek ujede psa. Tako i u ovom slučaju!
  • Nella

    05.12.2016 08:31
    Malo verovatno
    Pre će biti da je naručeno!
  • ne mogu da verujem

    04.12.2016 23:51
    sramota
    Ne mogu da verujem sta si napisao sram te bilo.SVAKI PAS MORA DA IMA POVODAC A VECI KORPU. Mene je ujeo pit bul dok sam setala psa na povocu a vlasnik ga je ostavio nevezanog na terasi restorana, branila sam se tako sto sam ga udarala po glavi i dve osobr su mi pomagale i pokusale da ga odvoje od mog kolena i nisu to uspele dok gazda nije dojurio iz kafica, NISAM TRAZILA NI TUZILA JER JE GAZDA STVARNO DOBAR DECKO I KOMSIJA ALI SU PSA USPAVALI JER JE VEC PAR LJUDI NAPAO.Treba li ti tupavko komentar na ovo.
  • Centarac

    04.12.2016 21:08
    Dvostruki arsini
    A kod nas, kad setas Staforda ili Pit bula,svi se okome na tebe,pocev od dokonih baba,preko dezurnih keromrzaca pa sve do zvanicnih komunalaca. Blaze prodjes ako na pesackom pogazis coveka,nego ako stafordu ne stavis brnjicu.A o pustanju sa povodca da i ne pricam.Svi se okome na tebe i stvore stanje linca,u najmanju ruku kao da setas medveda ili krokodila a ne obicnog socializovanog i mirnog kucnog ljubimca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna