Autor: Fonet

Život
22.01.2017.
21:40
U Srbiji se najčešće može čuti ime Lazar, u Hrvatskoj i Sloveniji Luka, u Bosni i Hercegovini Amar, zapisao je popularni grafički dizajner Janko Tsvetkov koji je napravio zanimljivu mapu sa najpopularnijim imenima u slovenskim državama.
  • Hranislav

    25.01.2017 09:06
    @Deks
    "Po čemu su to 'slovenske države' povezane i posebne pa bi trebalo da se posebno grupišu?"
    Po elementarnom poznavanju gradiva iz osnovne škole. Čoveče! Alo! Postoji život i van kladionice i pečenjare. Postoje i države koje naseljavaju govornici jezika "romanske" ili "germanske" jezičke grupe. Postoje škole u kojima se to uči i knjige u kojima je to napisano... Svašta postoji...
  • Deks

    23.01.2017 01:45
    Zašto se pobogu sastavlja lista nečega koja obuhvata "slovenske države"? Po čemu su to "slovenske države" povezane i posebne pa bi trebalo da se posebno grupišu? Pokušavam da osmislim istu takvu listu za "romanske" ili "germanske" države ali mi baš nešto ne ide. To je apsurdno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna