Autor: Radio Sarajevo/ foto: Pixabay

Život
18.02.2017.
21:40
Rezultati istraživanja koje su sproveli kanadski stručnjaci pokazali su vezu između čišćenja snega i povećane učestalosti srčanog udara kod muškaraca, prenose mediji.
  • Telepčanka

    15.12.2018 15:20
    Čišćenje snega
    Ne mora da tim klincima izađe ćale dok oni jedva dišu posle jedne lopate. Ja sam žena pa sam lopatala a nisam videla nikog mlađeg. Premda ruku na srce na Telepu više i nema mladog sveta. Al to je druga priča.
  • Debeli

    18.02.2017 22:47
    Ništa čudno
    Ko nije imao posla sa lopatom kao mali, teško će se na lopatanje navići kasnije... Klinci iz komšiluka, ne znaš koji veći i krupniji (ne puše, ne piju, sportisti), a kad krenu da lopataju (sneg) posle 5 minuta ne mogu da dišu i muče ih žuljevi... Onda izađe njihov ćale i zavesla lopatom kao mašina, bez da se zadiše i oznoji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna