Autor: N1 BiH

Život
19.02.2017.
11:24 > 10:18
Grad Beč je osmislio još jednu pogodnost za svoje stanovnike.
  • informaticar

    19.02.2017 13:35
    Puste zelje...
    Ovo je koncept tkz. "Smart Cities" (pametni gradovi) kao dela IoT (Internet of Things). Ideja je odlicna ali da bi funkcionisala, sa "druge strane" treba neko da cita poslate poruke i da na njih reaguje. S obzirom da decenijsku inerciju opstinskih i gradskih institucija kao i predugo trajanje raznih postupaka, kod nas ce ovaj koncept jos dugo ostati u sferi fantastike.
  • čijiNS

    19.02.2017 11:59
    našNS
    ovo je napravila i Informatika u novom sadu, zove se MojNS, skoro su tražili neki feedback, valjda prave verziju 2.0
    prijavljivao sam par puta probleme. treba 5 minuta (a ne 30 sekundi), moram da imam net na mobilnom, UE je loš, marketing je nula (ne znam gotovo nikoga ko to koristi ili da zna za aplikaciju), a efikasnost... pa recimo da praktično ništa od onoga što sam prijavio nije rešeno ni posle više meseci.

    naravno da sam je deinstalirao, a prijave opet šaljem inspekciji mejlom ili zovem telefonom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna