Autor: Mondo

Život
15.04.2017.
08:27 > 08:28
Ne bismo da baksuziramo, ali pročitajte za svaki slučaj - šta da radite ako, daleko bilo, izgubite dokumenta u inostranstvu.
  • Milija4

    21.07.2019 02:49
    Upomoc
    Ljudi u haosu sam.bio sam na azilu,uzeli mi pasose.da ne druzim ocu da se vratim kuci ali nemam ni novca ni nista.traze da ja kupim kartu za avion od 700e.ja bih krenuo za srbiju sa izvodom iz maticne knjige rodjenih i drzavljanstvom i fotokopijom pasose i licne karte.
  • Alien

    20.04.2017 09:49
    @Sasa
    Isti slučaj, samo se meni sve to dogodilo u petak popodne, a srbijanska ambasada u Budapest otvara svoje dveri tek u ponedeljak u 9. Pamte me klupe u Nepliget parku. Sreća pa nismo imali sitne dece i bio je avgust. Cenim da bi isto bilo i da smo imali troje dojenčadi u januaru. Piš država!
  • auh

    15.04.2017 19:21
    pokraden si, plati
    Koja je to logika. Neko ti ukrade pasoš i ti onda moraš da platiš kaznu? Logicnije bi bilo da ta drzava meni plati odštetu što njihova policija ne radi dbro, tj. sto me je u njihovoj zemlji neko opljačkao
  • Sasa

    15.04.2017 18:35
    Katastrofa
    Imao sam slucaj da sam pokraden u Madjarskoj sa sve pasosima i kopletnom tobricom , parama i telefonom itd, tj nisam imao niti jedan papir niti ista kod sebe. ali kada sam se dokopao nase ambasade tek sam tu saznao koji smo mi debilan narod. Trazili su mi bukvalno sve sto ovde pise, i dva svedoka i maticni list i na kraju pare, oko 300 eur, a ja dosao da trazim od njih da se vratim kuci. Sramota , cemu sluze nase ambasade ????????? Lopovska zemlja, nema dalje
  • Jovan

    15.04.2017 11:28
    Du not ask vat...
    ...Drzava moze uciniti-jer Smrdija za svoje gradjane ne moze i nece da ucini nista. Samo da placa masne platurine beskorisnim konzulima, ambasadama i ostalim parazitima.
    Slovenac kada ga pokradu u USA, na primer, dobije placen hotel do zavrsetka papirologije, dobije avio kartu do Slovenije i DZEPARAC za neophodne usputne troskove.
    Pa ti posle pricaj bajke da "nije ni tamo bas sjajno".
    Nema od Smrdije gore na severnoj polulopti.
    A i sire.
  • Jeremija

    15.04.2017 10:53
    Dakle , ako niste izgubili (ili vam nisu ukrali) i pametni telefon , fotoaparat - napravite SELFI i NEVRAĆAJTE se na Balkan u Nedodjiju .
    :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna