Autor: Srna

Život
31.05.2017.
11:37
Bebe dizajnirane tehnološkim inženjeringom na osnovu uređivanja gena metodom "Krispr-Kas9" mogle bi biti izložene velikim genetskim mutacijama, upozoravaju naučnici.
  • To polje je obavezno

    31.05.2017 15:29
    Upozorenje
    U Britaniji najstrašnije eksperimentišu sa ljudskim fetusima. Materijal obezbeđuju što kupovinom od sirotinje, što veštačkim oplođenjem. Planiraju i ukrštanja sa drugim vrstama, radi samo njima znanih razloga.
    Svaki naš čovek i žena, koji daju svoj genetski materijal u našu labaratoriju, treba da znaju da su svi oni povezani i da se mnogi naši naučnici bore za saradnju i spremni su da od Vašpih 10 jajnih ćelija bar 3 daju nekom drugom - u cilju saradnje.
    Naravno da Vi ne možete nadzirati kuda ide Vaša sprema i jajne ćelije - jednom kada ih nekom predate. Ima časnih, ali ima i onih drugih - jer ovo je Srbija.
    A to je nešto najdragocenije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna